Литургија на претходно осветени дарови во Штип

image

Литургија на претходно осветени дарови во Штип

На 10. 03. 2017 година, во втората Недела од Великиот Пост, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Брегалнички г. Иларион, во сослужение на свештеници од Штип, во Соборниот храм Св. Николај во Штип, отслужи литургија на претходно осветени дарови.

На 10. 03. 2017 година, во втората Недела од Великиот Пост, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Брегалнички г. Иларион, во сослужение на свештеници од Штип, во Соборниот храм Св. Николај во Штип, отслужи литургија на претходно осветени дарови.