Средба со Градоначалниците од Брегалничката епархија

image

На 18. 05. 2010 година, по Негова покана, Неговото Високопреосвештенствето Митрополитот Брегалнички г. Иларион, имаше средба и заеднички ручек со Градоначалниците од Брегалничката епархија во непосредна близина на манастирот Свети Василиј Велики во месноста Пониква.