Литургија во лесновски метох (Марена)

Could not open a directory stream for /home/bregalnickaeparh/public_html/images/stories/liturgijaMarena//

На 30-05-2010 година , недела на светите оци, Митрополитот Брегалнични г.Иларион богослужеше света божествена литургија во новоосветениот манастир, осветен на Пресвета Богородица - Источен Петок, метох на Лесновскиот манастир.