Новоизбраниот Архимандрит о.Алексеј за Епископ Хвостански во посета на Лесновската обител

image

Новоизбраниот Архимандрит о.Алексеј за Епископ Хвостански од СПЦ, во посета на Лесновскиот манастир

На 15.06.2022 година, Св. свешт-мч. Лукијан; св. мч. Јосиф Солунски, новоизбраниот Архимандрит о.Алексеј, за Епископ Хвостански од Српската Православна Црква со група верници од Србија, го посети Лесновскиот манастир.

На 15.06.2022 година, Св. свешт-мч. Лукијан; св. мч. Јосиф Солунски, новоизбраниот Архимандрит о.Алексеј, за Епископ Хвостански од Српската Православна Црква со група верници од Србија, го посети Лесновскиот манастир.