Саша Михајловски

Свештеник Саша Михајловски, ул. “Кеј на Брегалница” 1/1/7 тел. 070/807-936; роден на 19. 09. 1973 година во с. Жељувино-кумановско, средно образование завршил во МПБ во Скопје, ракоположен во ѓаконски чин на 19. 01. 2007 година, а за свештеник на 14. 01. 2007 од Митрополитот Брегалнички Иларион.