Стојанче Илиев

Парохиски свештеник Стојанче Илиев, ул. “Гоце Делчев” бр. 89, Радовиш; тел. 032/633-799; 071/204-701; роден на 15. 01. 1978 година; средно Богословско образование завршил во МПБ Скопје, ракоположен во ѓаконски чин на 31. 01. 2002 година, а за свештеник на 14. 04. 2002 од Митрополитот Брегалнички Агатангел.