Мало повечерие со канонот на Св. Андреј Критски во Лесново

image

 Мало повечерие со канонот на Св. Андреј Критски во Лесново

На 14.04.2021 година, во средата од петата седмица од Великиот пост, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Брегалнички господин Иларион во храмот „Св. Арх. Михаил“ при Лесновската света обител отслужи мало повечерие со пеење на целиот

канон на Светиот Андреј, епископот Критски.