Велика Сабота - Вечерна со Василиева Литургија

image

Велика Сабота - Вечерна со Василиева Литургија во Лесново

На 23.04.2022 година Велика Сабота, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Брегалнички господин Иларион, отслужи Вечерна со Василиева Света Литургија во Лесновската света обител во Лесново.

На 23.04.2022 година Велика Сабота, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Брегалнички господин Иларион, отслужи Вечерна со Василиева Света Литургија во Лесновската света обител во Лесново.