Освет на камен-темелник во Македонска Каменица

image

Освет на камен-темелник во Македонска Каменица

На 26.04.2022 година Воскресение Христово - Трет ден Велигден, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Брегалнички господин Иларион, изврши освет на камен-темелник за изградба на нов производствен погон на фирмата „Го Пласт Караман“ во Македонска Каменица, во сопственост на г. Горан Митевски од Македонска Каменица.

На 26.04.2022 година Воскресение Христово - Трет ден Велигден, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Брегалнички господин Иларион, изврши освет на камен-темелник за изградба на нов производствен погон на фирмата „Го Пласт Караман“ во Македонска Каменица, во сопственост на г. Горан Митевски од Македонска Каменица.