Освет на новопоставениот крст во с. Злетово

image

Освет на новопоставениот Крст на местото Илиици - с. Злетово

На 14.06.2022 година, Ден на Светиот Дух; св. мч. Јустин Филозоф, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Брегалнички господин Иларион, изврши освет на новопоставениот Крст на местото Илиици над с. Злетово.

На 14.06.2022 година, Ден на Светиот Дух; св. мч. Јустин Филозоф, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Брегалнички господин Иларион, изврши освет на новопоставениот Крст на местото Илиици над с. Злетово.